Missie en visie

Versluys & Zoon is een platte organisatie. De communicatielijnen binnen onze organisatie zijn kort, waardoor we snel schakelen. We zijn toonaangevend in de sector en blijven, met het oog op duurzaamheid, continu vernieuwen.

Onze missie

  • Wij zijn toonaangevend en innoverend in de infrasector.
  • Wij creëren waarde voor de klant, behouden het ambacht en focussen op kwaliteit.
  • We streven naar een optimale samenwerking in de keten met onze partners in de sector.
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij Versluys erg belangrijk.
  • Goed werkgeverschap is bij ons vanzelfsprekend.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste aanpak voor elk vraagstuk; van een onderhoudsprobleem tot de aanleg van een nieuwe weg en alle verkeerstechnische zaken die daarbij komen kijken. We hebben een modern materieelpark, goed opgeleid personeel en een eigen laboratorium: het Asfalt Kennis Centrum in Venlo. We werken samen met vaste partners en leveren door optimale ketenintegratie het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Maatwerk

Versluys biedt particulieren, bedrijven en overheden een totaaloplossing voor de aanleg en onderhoud van wegen en bedrijfsterreinen. De ontwerp-, realisatie- en beheervoorstellen zijn gericht op een evenwichtige verhouding tussen kosten, levensduur en de duurzaamheid van de oplossingen. Versluys & Zoon en Versluys Verkeerstechniek werken nauw samen om onze opdrachtgever een compleet dienstenpakket te bieden, gericht op het beheer en onderhoud van (asfalt)wegen.

Project foto Reewal, gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Onderscheiden door innovatie en duurzaamheid

Onderscheiden lukt niet met asfalteren alleen. Wat er voor en na het asfalteren gebeurt is tegenwoordig veel belangrijker. We denken voor het werk mee met de klant over toepassingen en levensduur van het product en na de tijd over service en onderhoud. Vooruit kijken, moderniseren en innoveren staan hoog in het vaandel.

We hebben vijf innovaties ontwikkeld voor wegenbouw:

  • CarLyn: een flexibel koudasfaltproduct, speciaal voor slappe bodems;
  • GraviLyn: een 100% natuurlijke halfverharding geschikt voor voetpaden, fietspaden en pleinen, dat een rustieke uitstraling geeft;
  • SafeLane®: een unieke, doeltreffende en betaalbare oplossing tijdens gevaarlijke winterse omstandigheden> Dit gaat bevriezing van wegen tegen;
  • Lynpave®OB: een oppervlakbehandeling met de bewezen eigenschappen van Lynpave;
  • Harsfalt: Het eerste asfaltmengsel waarbij ruwe aardolie is vervangen door een 100% biologisch bindmiddel

Versluys & Zoon heeft een traditionele inslag, maar staat vooraan met productontwikkeling en innovatie. We doen mee met duurzame projecten, green deals en de circulaire economie.

Meer over Versluys & Zoon BV