Maatwerk

Particulieren, bedrijven en overheden hebben met Versluys een wegenbouwer die zorgt voor een totaaloplossing. We zijn de specialist op het gebied van aanleg en onderhoud van wegen (provinciaal en gemeentelijk) en industrie- en bedrijfsterreinen. Transparantie over de levensduur van materialen, kosten en de duurzaamheid van oplossingen vinden we erg belangrijk. We streven naar vaste partners in de keten, zodat wij als wegenbouwer de voordelen hebben van ketenintegratie. Denk hierbij aan partnerschappen voor de lange termijn en integratie van processen. Samen met onze partners en dochteronderneming Versluys Verkeerstechniek bieden we opdrachtgevers een compleet pakket voor het beheer, onderhoud en aanleg van alle soorten wegen.

Waarom Versluys als wegenbouwer?

Ruim 125 jaar ervaring

Ontzorgt het wegenbouwproces van A tot Z

Maatwerkoplossingen: geen enkel project is hetzelfde

VCA**, NEN-EN-ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Veiligheidsladder trede 3 bij VCA.

CO2-ladder trede 5

Innovatieve wegenbouwer die kijkt naar de lange termijn

Contractvormen (Bouwteam, DNC, RAW, UAV-GC)

Als wegenbouwer aangesloten bij Asfalt Kennis Centrum

Dit centrum is opgericht door MKB infrabedrijven uit de sector asfaltwegenbouw. Twaalf bedrijven met eigen asfaltproductielocaties door heel Nederland zijn aangesloten bij het AKC. Het doel van dit collectief is om kennis toegankelijk te maken voor de leden. Grote aannemers hebben eigen researchmogelijkheden die een MKB wegenbouwer niet heeft. Door het Asfalt Kennis Centrum wordt kennis onderling en met opdrachtgevers gedeeld en hebben MKB bedrijven meer mogelijkheden voor het uitvoeren van onderzoek.

Innovatieve oplossingen

Versluys denkt mee over nieuwe duurzame oplossingen. Zo hebben we samen met een aantal partners Lynpave®OB ontwikkeld. Lynpave®OB wordt al jarenlang als toeslagstof in asfalt gebruikt. Met de ontwikkeling van Lynpave®OB is er een oppervlakbehandeling ontstaan met een langere levensduur en lagere CO2-belasting door minder brandstofverbruik. 

Versluys is ook verantwoordelijk voor GraviLyn®. Dit is een 100% natuurlijk verhardingsmateriaal voor wandel- en fietspaden. GraviLyn® is een mengsel van het goudgele mineraal ‘Gravier d’Or, gebonden met Biobased LynPave-olie®. Dit is milieuvriendelijk, zorgt voor een natuurlijke uitstraling, een betere waterafvoer en het is milieuvriendelijk.

Eveneens heeft Versluys samen met een aantal partners bijgedragen aan de ontwikkeling van Harsfalt. Dit innovatieve asfaltmengsel is het eerste waarbij ruwe aardolie is vervangen door een 100% biologisch bindmiddel. Versluys is de innovatieve wegenbouwer die ervaring heeft met verschillende soorten projecten.

Heeft u vragen? Of wellicht kunt u een ervaren partner in wegenbouw gebruiken?

Onze experts helpen u graag verder. Stel onderstaand uw vraag en een van onze teamleden neemt zo snel als mogelijk contact met u op. Tot snel!

    Upload een bestand (optioneel):