Expertise

Wegenbouw

We zijn al sinds 1898 de specialist op het gebied van bestrating. Versluys was een van de eerste aannemers in Nederland die startte met asfalteren. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgt voor voor een juiste aanpak met een modern materieelpark, goed opgeleid personeel en een eigen laboratorium.

Wegenbouw
Expertise

Asfalteren

Bij de term ‘asfalt’ denken mensen al snel aan lange snelwegen, maar dat is niet de enige plek waar we met Versluys Wegenbouw asfalteren. Het asfalteren van een oprit, recreatiepark, parkeerterrein, of industrieterrein valt ook onder onze diensten.

Asfalteren
Expertise

Asfaltonderhoud

Goed asfaltonderhoud verlengt de levensduur van de weg tot wel 30 jaar. Door regelmatig onderhoud gaat asfalt langer mee en wordt het professioneel gerepareerd. Door onze jarenlange expertise garanderen we dat het werk correct wordt uitgevoerd en beperken we hinder voor het wegverkeer.

Asfaltonderhoud
Expertise

Verkeerstechniek

Door het steeds complexere wegennet is verkeerstechniek absoluut specialistenwerk geworden. Versluys Verkeerstechniek BV is zo’n specialist! Wij maken dagelijks een veilige uitvoering van wegwerkzaamheden mogelijk. Dit doen wij met modern materiaal en materieel door het plaatsen, onderhouden en verwijderen van (tijdelijke) wegbebakeningmaterialen.

website Versluys verkeerstechniek

Heeft u vragen? Of wellicht kunt u een ervaren partner in wegenbouw gebruiken?

Onze experts helpen u graag verder. Stel onderstaand uw vraag en een van onze teamleden neemt zo snel als mogelijk contact met u op. Tot snel!

    Upload een bestand (optioneel):